Фирмен магазин „Автентично“

Proekt_Enchev (3)
Успешно развитие на растениевъдство – Георги Енчев
юни 1, 2016

Фирмен магазин "Автентично” - гр. София, бул. „Патриарх Евтимий“ №44

Помагаме на кооператорите си да увеличат добавената стойност на продукцията си в пъти, като преминат от производството на суровини към производството на краен продукт, носещ името на тяхното стопанство, който могат да се търгуват директно, прескачайки преработватели, прекупвачи и други.
Именно в подкрепа на горепосоченото направление SIS КООП отвори и първия си търговски обект. Кооперативен магазин „Автентично“ се намира в центъра на София и предлага вискокачествените автентични продукти на нашите кооператори.
Мисията ни е висококачествената продукцията на малкия производител да достигне до крайния потребител в София, постигайки по-конкурентна цена и по-висока добавена стойност за производител и купувач.
Кооперативен магазин „Автентично“ се намира в центъра на София и предлага вискокачествените автентични продукти на нашите кооператори. Мисията ни е висококачествената продукцията на малкия производител да достигне до крайния потребител в София, постигайки по-конкурентна цена и по-висока добавена стойност за производител и купувач. Проект „Автентично“ има за цел да помагаме на кооператорите ни да увеличат добавената стойност на продукцията си в пъти, като преминат от производството на суровини към производството на краен продукт, носещ името на тяхното стопанство. По този начин стопаните могат да се търгуват директно продукциятата си, прескачайки преработватели, прекупвачи и други.